Module 2: Situationeel veranderen

In onze leergang bieden we je de theorie van veranderen, én laten U het veranderen zelf ervaren! Op 19 december geven we een try-out van de 2e module van de leergang, “situationeel veranderen” en de techniek “Open Space”. We zetten graag met jou ‘onze voeten in de modder’ en gaan onderweg.

De 2 hoofdonderwerpen die we in deze 2e cursusmodule behandelen zijn:

• Bij situationeel veranderen bekijken we diverse situaties die we willen veranderen in een simulatie en voeren interventies uit om die verandering daadwerkelijk in gang te zetten. Het zal per situatie duidelijk worden welke interventies effectief zijn.
• Tijdens de Open Space krijgen deelnemers zowel de kans om deze interventie-techniek uit te proberen, als de mogelijkheid om eigen onderwerpen in te brengen

Voor meer informatie over deze cursusmodule, en aanmelding, zie de cursusbeschrijving.

Veranderproject.nl ontwikkelt een leergang verandermanagement voor projectmatig veranderen in de ICT. Er gaat veel mis bij veranderingen, het is met name lastig om iedereen goed mee te krijgen en veranderingen te laten beklijven, maar er is ook veel nuttige kennis beschikbaar. In onze leergang bieden we u de theorie van veranderen, én laten U het veranderen zelf ervaren! We zetten graag met jou ‘onze voeten in de modder’ en gaan onderweg.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Één reactie op Module 2: Situationeel veranderen

  1. Pingback: Open Spaces: Betrokken medewerkers bij verandering | Veranderproject

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *