Aanbevelingen

Veranderproject.nl is in het najaar van 2011 gestart met het geven van trainingen op het gebied van projectmatig veranderen. Onze leergang verandermanagement leert je de theorie van veranderen, én laten je het veranderen zelf ervaren. De trainers/coaches van veranderproject.nl hebben een ruime ervaring met resultaatgerichte IT verandering met aandacht voor de menselijke maat.

Wat zeggen deelnemers van veranderproject.nl?

“Ik heb de module ‘het individu in verandering‘ gevolgd. Het bracht mij een eye-opener tav. gedrag in coachings-trajecten. Ik ga hier nog veel profijt van krijgen in mijn rol als coach ;)”
Frans Bosch, Continuous Improvement Manager Thales Nederland BV

“Door het systeemdenken van veranderproject toe te passen realisserde ik me waarom kleine verstoringen aan het begin tot grote slagen aan de achterkant leidden, en hoe zo’n proces onder controle te krijgen is. Erg nuttig!”
Mike Brantjes, CEO Worknets.com:  ‘Social’ meets ‘Business’

“Een training is geslaagd als je één item uit een training in de praktijk kunt toepassen. Dat geldt zeker voor deze training situationeel veranderen. Heb zowel de ervaring die ik opgedaan heb met het onderwerp open space (interventietechniek) als de verworven inzichten van Cyfinefin (complexiteit van projecten) goed kunnen gebruiken in mijn werk als projectmanager. ”
Rudolf de Vries, Projectmanager ASR Verzekeringen

Veranderen kan en moet beter!

Interesse in een training of workshop? Zie het actuele overzicht van onze trainingen, volg ons op LinkedIn, of neem contact met ons op!

2 reacties op Aanbevelingen

  1. Pingback: Trainingsprogramma Veranderproject.nl najaar 2012 | Ben Linders

  2. Pingback: Introductietraining Verandermanagement | Ben Linders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *