Leergang

Veranderproject.nl verzorgt een leergang verandermanagement voor projectmatig veranderen in de ICT. Je leert je en ervaar om bij de mens in de organisatie te beginnen waardoor je de organisatie ondersteunt bij het realiseren van de benodigde veranderingen. De aanpak is dmv een Agile projectmanagement methodiek.

Wij geven korte intensieve cursussen, en meerdaagse trainingen samen met de Hogeschool NOVI.

Er gaat veel mis bij veranderingen, het is met name lastig om iedereen goed mee te krijgen en veranderingen te laten beklijven, maar er is ook veel nuttige kennis beschikbaar. Met gerichte cursusmodules (middag & avondsessie) helpen we je snel op weg om effectiever te veranderen. In de meerdaagse trainingen leer je om verandering op meerdere manieren te benaderen om daarmee een effectief en blijvend resultaat in de organisatie te bereiken.

Cursusmodules

Meerdaagse trainingen in samenwerking met Hogeschool NOVI

Heb je interesse in een bepaalde training, neem dan contact met ons op.

Onze visie op veranderen

In onze leergang bieden we je de theorie van veranderen, én laten je het veranderen zelf ervaren! We zetten graag met jou ‘onze voeten in de modder’ en gaan onderweg. Om dit te bereiken zijn onze modules interactief, en gebruiken we b.v.  gaming om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen. Verder benutten we de sociale media voor het delen van kennis en ervaring, op onze website veranderproject.nl, en in de LinkedIn groep veranderproject, die exclusief is voor onze cursisten.

Voor ons is een training pas geslaagd als het geleerde gebruikt wordt door de cursisten. Daarom ondersteunt Veranderproject.nl je bij het gericht toepassen van de training in je eigen praktijksituatie, met 1 uur persoonlijke advisering van een van onze docenten bij iedere cursusmodule, en 4 uur ondersteuning bij een meerdaagse training. Deze ondersteuning is inbegrepen in de cursusprijs!

Voor een overzicht van de volledige cursus verwijzen wij u naar onze Cursus architectuur Veranderproject