Training: Richting Geven aan Verandering

De training “Richting Geven aan Verandering” helpt je om op een passende en effectieve wijze organisaties in beweging te zetten, door:

  • Leiderschap, eigenaarschap en betrokken medewerkers
  • Communicatie, veranderingen laten zien en ervaren

Deze training is een onderdeel van de Leergang Verandermanagement. In onze leergang bieden we je de theorie van veranderen én laten je het veranderen zelf ervaren!

Na de cursus bieden we nog 1 uur kosteloos advies om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Wat neem je mee naar huis?

  • kennis van leiderschap toepasbaar op veranderprojecten;
  • communicatie-oplossingen die mensen bewegen;
  • praktische ervaring uit de oefeningen;
  • praktijkvoorbeelden van de trainers en andere deelnemers.

Leiderschap

Leiderschap is eigenaarschap! Door eigenaarschap te delen implementeert zich de verandering. Dit leiderschap verbindt de belangen van de klanten, de medewerkers en de organisatie. Het benodigde leiderschap is situationeel t.a.v. de ervaring van de betrokkenen, de organisatie en de huidige context. Je leert in deze module het succes van jouw leiderschap kennen en de waarde van volgerschap.

Communiceren

Verandering implementeren is communiceren. Niet zo zeer door analyses te delen maar vooral door de benodigde verandering te laten zien en ervaren.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de training “De Organisatie Organiseren” of een van de andere trainingen uit de leergang verandermanagement met een e-mail naar aanmelden@veranderproject.nl.

In de email geef je aan:

Praktische informatie

Cursusduur: 5 uur.

Deze cursusmodule geven wij als open inschrijving en in-company. Er zijn nog geen data gepland voor de open inschrijving. Mocht je interesse hebben in deze cursusmodule, neem dan contact met ons op via aanmelden@veranderproject.nl.

Wij vinden deze cursus € 350,- (ex BTW) per persoon waard, maar jij beslist welk bedrag je op de factuur zet. – Inclusief een working dinner en een afsluitende evaluatieborrel.

Annuleren kan kosteloos tot 10 werkdagen voor de cursusdag, bij latere annulering wordt de standaard waarde van de cursus (€350,-) in rekening gebracht. Vervanging door een collega is uiteraard mogelijk, laat ons wel even weten wie er naar de cursus komt?

Onze visie op veranderen

In onze leergang bieden we je de theorie van veranderen, én laten je het veranderen zelf ervaren! We zetten graag met jou ‘onze voeten in de modder’ en gaan onderweg. Om dit te bereiken zijn onze modules interactief, en gebruiken we b.v.  gaming om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen. Verder benutten we de sociale media voor het delen van kennis en ervaring, op onze website veranderproject.nl, en in de LinkedIn groep veranderproject, die exclusief is voor onze cursisten.

Voor ons is een training pas geslaagd als het geleerde gebruikt wordt door de cursisten. Daarom ondersteunt Veranderproject.nl je bij het gericht toepassen van de training in je eigen praktijksituatie, met een uur persoonlijke advisering van een van onze docenten. Dit uur ondersteuning is inbegrepen in de cursusprijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *